Welcome to Blue Panthers Softball team

Hey welcome! Im Ceci and im the administrator of this blog:D are you a girl between 12-17? are you bored and full of energy? you in town? stop foulling arround! come on and join us!

luni, 20 iulie 2009

Luni. 20.07.2009. Antrenament.

Bine. Bine azi.
Andreea foarte bine!
Mă bucur ca a invăţat si nu am mai avut probleme cu ea. A ţinut minte de data trecută.
Alina foarte bine. Ea e constantă. Te rog vino cu unul din părinţi să te înscrii!
Ceci ca de obicei... Nu am probleme cu ea. Deocamdată.
Gemenele sunt cu gândul în Turcia. Chiar dacă zic ele că nu... Azi au fost tare neatente. Degeaba aruncă tare şi dau bine la bâtă. Trebuie să fie atente. Tot timpul. Clara, atentie la ground ball! Mănuşa jos! Aurora e un pic mai bună. Şi mai curajoasă. Dar Clara e mai atentă. UN PIC! Aştept încă mult de la voi. Pentru că PUTEŢI. Dacă nu aţi putea nu v-aş mai zice nimic. Dar puteţi! Sunt sigur! Mai serioase! Vă rog!
Larisa, te rog, vino la înscriere şi o să primeşti mănuşă şi o să poţi exersa acasă. Exerciţiul ăla de azi trebuie să-l faci în fiecare zi! Şi o să progresezi. Începutul e mai greu! Dar azi, la exerciţiul ăla, foarte repede ai progresat! Poţi! Hai să facem! Bine?
Cred că toţi am fost un pic mai trişti azi! Eu sunt şi supărat! Aveam nevoie de o creolă zâmbăreaţă şi n-am avut!
Emo bine! Te rog să te gândeşti că dacă tu joci bine asta nu înseamnă că trebuie să râzi de alţii. Indiferent cum faci asta! Un suflet nobil îi ajută pe ceilalţi, nu-i acuză! Te rog! Munca şi concentrarea te pot face jucător bun. Caracterul te face invincibil!
Asta-i valabil pentru toate fetele! Suntem echipă! Atenţie! Poţi fi CEL MAI BUN JUCĂTOR DIN LUME! Dacă nu joci cu echipa o să fi tot timpul egal cu zero! NICIODATĂ n-o să poţi juca tu singur un meci, pe toate posturile şi să-l câştigi DE UNUL SINGUR! Toată lumea din echipă participă la o victorie! Unul cu 40%, altul cu 0.2% dar e victoria ECHIPEI. CLAAAAR?
Un mare plus pentru Bianca. A venit azi cu mâna ruptă şi a alergat mai tare ca toţi! Bravo! Nu cred că ai fost DEGEABA acolo! Ai învăţat ceva! Clar!
Mulţumesc! Ne vedem mâine dimineaţă.

Dom`profesor

2 comentarii: