Welcome to Blue Panthers Softball team

Hey welcome! Im Ceci and im the administrator of this blog:D are you a girl between 12-17? are you bored and full of energy? you in town? stop foulling arround! come on and join us!

marți, 14 iulie 2009

14.07.2009. Antrenament la ora 18. Scrimmage from 19.30-20.30

Mă tot întreabă fetele (m-au înebunit cu întrebarea asta! Ceci mai ales!) dacă sunt mândru de ele.

Hm... nu știu ce să zic.

Sunt, dacă mă gândesc că au făcut progrese mari și foarte mari având în vedere că "cea mai veche" în branșă, Emueke este doar de 6 luni în softball. Lovește bine, prinde... destul de bine (mai lucrăm la ground-ball,ok?) pasează precis și e atentă la joc, tot timpul. A învățat regulile foarte bine și foarte repede. Ea este cea mai conectată la joc. Tot timpul. E un jucător 100% . Mizez oricând pe ea, (la ora actuală!) pentru B1. This time, no doubt!(hm...tocmai am realizat ce greșeală am făcut: am vorbit despre Emu, trebuie să vorbesc despre toate acum :-) )
așa că ... :

Ceci! huuuuuum! Geeez! Vrea, asta e clar! Și...poate! Asta e și mai clar! Are un pic de suficiență însă, care nu-i face deloc bine. E un pic rasfățată și un pic, un pic leneșă. Un pic, ok? Se mobilizează însă foarte repede și o ajută mult faptul că are un mental foarte puternic. Joacă B2. Bine!

Alina. Huuuu! Mă bucur și mă bucură că e aici cu noi. E o luptătoare. Îmi place mult că știe ce înseamnă greul. Nu i-am spus încă până acum asta. Mai are ceva. Foarte important. Simț! În arte, asta se cheamă talent. În sport, dacă e permis, aș folosi același termen. Atât de serioasă cât o sa fie cu ea, atât de serioase rezultate o să aibă. Deocamdată ea joacă B3. Trebuie să fie un pic mai atentă și mai agresivă în apărare.

Aurora. RF. Dacă o vezi vreodată pe Aurora la bătaie (la bâtă!) o să descoperi un lucru extraordinar: nu vede, nu aude, nu simte și nu înțelege nimic altceva din jurul ei. Fantastică putere de concentrare. Dacă după 4 luni de antrenament poate să trimită mingea direct la mănușă eu zic că are șanse foarte mari să ajungă o foarte bună jucătoare de softball.

Clara. Un pic de teamă de minge, încă dar lucrăm la asta, asa-i Claaaraaaaa? Aruncă bine și puternic. Nu degeaba joacă LF. Are o agresivitare foarte bună când stă la bătaie. Amândouă, și ea și Aurora au o viteză foarte bună la fugă. Și amândouă sunt extrem de energice. Sunt un exemplu pentru toți la antrenamente pentru acest fapt. Ele nu prea merg în timpul antrenamentelor. Aleargă!

Eeeeeeei, Kikiiii! O drăguță și o încântare, any time! Serioasă când trebuie, răsfățată când are ea chef, muncitoare. Nu comentează! Face! Orice! Se oferă de multe ori să arunce. Pitcher. Are o foarte bună mișcare de braț. Ambițioasă, inteligentă, serioasă la lucru.

Andreea. Heeei. Greu. Greu să zic despre ea ceva... Poate să facă orice. Orice vrea ea. Trebuie doar să vrea. Și, părerea mea sinceră este că are și nevoie de asta. De echipa asta. De jocul ăsta. Inteligentă și foarte sensibilă. Visătoare... Are nevoie de un pic de concretețe, de muncă, de real, de organizare. O s-o ajute. Dacă reușești (si e greu, pentru că e foarte inteligentă și are foarte mult bun simț) să o enervezi suficient, (mă străduiesc cât pot :-) reușește să ajungă la performanțe mari. Și muncește atunci. Mult. Și bine! Știe că se poate baza pe ea, pe ce poate și pe ce știe. Și știe. Și poate. Momentan, CF.

Mara. Ea a jucat handball înainte. Se vede! Are o aruncare foarte bună. Și ce-mi place foarte mult la ea, e ambițioasă. Are un autocontrol foarte bun. În momentul în care își dă seama că nu cunoaște sau nu a înțeles suficient de bine ceva, se concentreză în acea direcție, până când ajunge să-l stăpânească. Are această voință de a ști, de a înțelege, de a controla ce știe. Sunt încântat.

Kami. Mi-a placut de când am văzut-o prima oară. Are o constituție foarte bună, robustă și în același timp cu o bună mobilitate. Atentă, un mental puternic, nu se dă în lături de la nimic. Liniștită, ascultătoare și conștiincioasă. Curajoasă. Foarte serioasă. Sigur că mai are de învățat. Are doar o lună de antrenament dar un progres foarte bun. Când o văd pe teren sunt liniștit. Îmi dă încredere. SS, ce altceva?

Timi. He,he,he,he. Șmecheră, puternică, cu multă încredere în ea. Catcher. Prinde foarte bine. Prima dată când a jucat pe acest post, m-a lăsat cu gura căscată. După 5 min, n-am mai văzut-o. Nu mai era nevoie s-o urmăresc. Știam că e acolo și prinde tot. Pur și simplu. M-a convins din prima.

Larisa. Ea e cea mai tânără cred. Și nu a venit de mult în trupă. Azi a plâns un pic pe teren. Nu a reușit să lovească bine la bâtă. Îmi place lucrul ăsta. Mi-aduce aminte de mine. ;-) Când eram mic la fel eram și eu. Vroiam să câștig tot, să fiu cel mai bun în toate,... Primul, tot mereu! Și da, plângeam de ciudă, de necaz, când nu reușeam. Ambiția face mult. Ambiția și munca. Talentele, se mai pierd din păcate.

Bianca. N-o cunosc așa de bine. Are câteva zile de antrenament. Azi am urmărit-o mai bine. Mi-a plăcut. Și ea e puternică, atentă și agresivă. O s-o mai urmărim, ce să zic...

Eeeeeeei! Am pornit să le critic un pic și...le-am cam lăudat! Asta e, ce s-i faci, deformare profesională! Când lucrezi cu actori, (dar nu e apanajul lor!) trebuie să scoți în față calitățile. Să le dezvolți și să lucrezi cu ele.
Defectele nu ne folosesc. Le știm și noi le știu și ceilalți din echipă. Uneori, poate mai bine ca noi. Hai să construim pe ce avem bun.
Un singur lucru mai vreau să zic aici. Trebuie să lucrăm. Mai mult, mai serios și să ne gândim tot timpul și să înțelegem că technica și mecanica ne vor aduce încredere în noi și rezultate. Așa că... (și vorbesc serios aici!) după ce o să învățăm corect swingul, aruncarea, prinderea mai ales si...toate celelalte, vom putea să trecem la tactică și doar mai apoi putem spera la rezultate în competiții! Fiți realiste! Mai e mult de lucru!

K, girls?

Dom`profesor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu