Welcome to Blue Panthers Softball team

Hey welcome! Im Ceci and im the administrator of this blog:D are you a girl between 12-17? are you bored and full of energy? you in town? stop foulling arround! come on and join us!

joi, 16 iulie 2009

16.07.2009. Antrenament & Scrimmage.

Nu știu ce s-a întâmplat dar Ceci a fost ok azi. Am lucrat foarte bine.
Ce sa facem, Andreea? Sims 3 nu face bine la antrenament. Polenul așișderea! Lasă, a trecut! Tu ești puternică, trebuie că treci ușor peste astea, așa-i? Chiar dacă la un moment dat m-ai fi ucis...probabil... Nu te necăji! Ai văzut? Până la urmă a trecut. Ai făcut progrese vizibile la bâtă. Flexezi bine acum și controlezi gereutatea corpului. Nu foarte bine, dar se vede! Azi ai lovit câteva mingi foarte bine. Și, mi se pare mie sau ai mai multă siguranță în execuție acum? Ă?
Kiki a fost foarte afectată azi. Ne scuzați Înălțime! Dar, dacă veniți la antrenament fără chef, nu-i vina noastră! Te răsfăț eu mereu că mi-ești dragă dar trebuie să lucrăm, Kiki, bine? Să învățăm și să fim atenți, ok? Și mai ales... : să ne dăm interesul! Dacă venim la teren fără chef, mai bine stăm acasă. E un joc de echipă. Dacă tu nu ai chef, îi afectează și pe ceilalți. (Ceci știe bine asta și mereu încearcă să păstreze un echilibru! Îi mulțumesc pentru asta!) În teren ai jucat bine! La început ai dormit un pic dar apoi - f bine!
Mă bucur mult de Larisa azi. E muncitoare când vrea și simt că o să progreseze dacă o să lucreze în felul ăsta. Succes și curaj!
Bianca - obraznică, agresivă și insistentă. Chiar dacă e așa, trebuie să recunosc că toate astea pot deveni foarte ușor, CALITĂȚI pentru un jucător! Bravo! Baftă! O să dai ture suplimentare de fiecare dată când sari calul! Dar, cine știe, poate îți va folosi cândva!

Dom` profesor!

Un comentariu:

  1. Este foarte frumos felul în care ne antrenaţi. Dar la antrenamente am vrea ca să ne mai şi distrăm. Este bine că uneori mai strigaţi la noi că altfel nu se rezolvă nimic. Ştiu ca aţi spus că mă răsfăţaţi dar asta nu înseamnă că eu nu mă voi antrena câtuşi de puţin.(Vă mulţumesc că aveţi grijă de mine). Vă mulţumim. KIKI

    RăspundețiȘtergere