Welcome to Blue Panthers Softball team

Hey welcome! Im Ceci and im the administrator of this blog:D are you a girl between 12-17? are you bored and full of energy? you in town? stop foulling arround! come on and join us!

vineri, 17 iulie 2009

17.07.2009 Antrenament & scrimmage

Prima parte din antrenament a mers bine. Exercțiile executate frumos și corect. Bunt-ul îl mai lucrăm noi. E bine pentru început. Chiar acum a fost Bianca aici cu mămica ei. S-a înscris!
Bine a jucat Alina azi. Când e în chef, e tare!
Să aduceți o farfurie data viitoare să punem apă în ea. Că dacă se mai lovește Ceci o dată, n-o să-i mai încapă buza-n pahar! M-a cam enervat azi Ceci că a renunțat prea ușor la bâtă. E adevărat că totul vine din interior, din concentrare. Dacă reușești să te concentrezi lovești. Lovești bine. Serios acum, e și ăsta un exercițiu. Un exercițiu de concentrare. Și nu e ușor de loc. Tu însă ȘTIU că poți să-l faci. Te rog, nu renunța așa ușor în viitor. E cel mai simplu să renunți. Luptă! And remember: NO PAIN - NO GAIN! ;)
Andreea, dacă te mai aud o dată că te autocaracterizezi așa ca azi, nu știu ce-ți fac! Dacă eu lucrez cu tine și te tot chinui, înseamnă că știu eu ce fac. Ultimele aruncări din primul exercițiu le-ai făcut foarte bine. Data viitoare, nu vreau s-o luăm de la capăt. Continuăm de acolo. Ce ai învățat azi, execuți! Foarte bine la bâtă. Adu-ți aminte întotdeauna să fugi la baza unu INDIFERENT CE SE ÎNTÂMPLĂ. Ai pus mingea în teren, run like hell!
Bianca a învățat azi sa joace RF si a jucat bine. O să mai învețe. Mă bucur că s-a înscris. O să primească și mănușă.
Kiki mă tot chinuie acum pe mess. Nu mă lasă să scriu aici. Kiki e bună la toate. Și muncitoare. A stat ieri 35-40 min cu costumul ăla de catcher pe ea în căldura mare. Și i-am aruncat foarte tare cu baseball. Și a prins. Așa, mai face ea pe afectata când n-o bagi în seamă. Dar eu nu uit niciodată de ea. Azi a făcut puncte în atac. Atenție la fly-ball. Nu fugiți de la baze sau dacă ați fugit și a fost prinsă din aer (fly-out: batter-ul eliminat), trebuie să ne întoarcem la bază. Dacă nu e prinsă din aer: run Forest run!
Ei, ce ziceți? Mai comentează cineva acum? Larisa a făcut azi primul ei RUN! OOOOOOK! control și multă muncă și o să fie cea mai bună într-o zi!

Bravo fetelor! Bravo ptr azi!

Dom` profesor

Un comentariu:

  1. deci cum incercam sa scriu deja a 4a oara...de obicei nu renunt dar cand am nervi..nu mai pot...ori sparg ceva ori renunt..si nervii ii aveam din cauza ca ma durea mana cum miam spart venele...barbia ...stomacul cum mo lovit mingea din aparatul ala scary...si multe altele..dar cel mai important o fost ca nu era emo care ma incurajeaza si cand e ea si cand vad cum da emo atunci dau si eu:D deci fara emo as fi asa cum am fost ieri ...:D>:D<< va iubesc p toti bai>:D<
    :* p data viitoare va promit un home run:D daca va fii emo:D ...coach! :D u ruleee:D:*

    CECI!

    RăspundețiȘtergere