Welcome to Blue Panthers Softball team

Hey welcome! Im Ceci and im the administrator of this blog:D are you a girl between 12-17? are you bored and full of energy? you in town? stop foulling arround! come on and join us!

vineri, 21 august 2009

Saluuuut dragelor!
Fiți atente că nu glumeam! Trebuie să ne adunăm și să lucrăm ca echipă, pe fazele defensive.
În mare sunt mulțumit de voi. Dar vreau sa știți că antrenamentele sunt antrenamente si distractia, distractie. În momentul în care jucăm, cu oricine - băieții mari sau mici, nu contează, atunci avem ocazia să punem în practică ce-am învățat. (O mențiune specială aici pentru Timi care ÎN ACEEAȘI ZI în care a învățat să facă bunt a și folosit chestia asta în meci. Și știți ceva?Chiar i-a reușit! Am uitat eu să-i spun că la 2 out, regulile sunt un pic altfel, dar ea atunci a facut un bunt de sacrificiu PERFECT!)
Vorbesc foarte serios. Dacă vreți să facem meciuri așa (la oha) mai bine NU! Fixăm o zi, ALTĂ ZI, sâmbăta sau duminica, (vedem!) și facem un meci, așa ca de sarbatoare, echipe mixte, distracție mici și...suc! Dar asta nu mă interesează. Mă interesează să învățăm să jucăm bine!
Uitați-vă și voi în jur. Că nu sunteți așa de mici să nu vă dați seama. Mulți, foarte mulți oameni îmbină munca cu distracția mai ales atunci când N-AR TREBUI să facă asta! Tot ei sunt primii care țipă că: nu există seriozitare, lucrurile merg prost în țara asta, nu e respect bla bla bla, bla bla bla... Să știți că ăsta e lucrul care pe mine mă deprimă cel mai tare. Oricând, oriunde-l întâlnesc.
Heeeeeeeeeeei! :)
Asta nu înseamnă că vreau să munciți ca sclavii sa ca muncitorii pe șantier. DAAAAAAAR! SA FIȚI ATENTE! Să executați bine pe teren și SĂ ÎNVĂȚAȚI! De ce facem de "n" ori aceeași greșeală? Când am explicat, una căsca, alta vorbea cu cealaltă, una visa (mai dă-i liber lu` Costel, mai ales la antrenamente!) una se forța să-și amintească unde și-a uitat fardurile...etc, nu? Păi atunci, ce-am făcut? Am pierdut timpul! Nu-mi place să pierd timpul! Și nu e corect! Pentru nimeni!
Atențieeeee! Foarte mare atenție! Dacă fie și numai una singură dintre voi strică atmosfera de lucru la teren, atunci strică atmosfera întregii echipe. Nu-mi place asta și știți ceva? Mai bine stai 5 min pe bancă (cum a făcut azi Andreea) și revii decât să strici toata ședința de antrenament. Se consumă timp și energie în treaba asta. Dacă vouă nu vă pasă, mie da! N-am să admit asta niciodată! La fel e și cu distracția. Cine vrea distracție să meargă la discotecă! Dar nu în ora aia în care noi avem antrenament! În ora aia e antrenament!
Hei. Sunt în continuare mulțumit de seriozitatea Alinei. Bravo!
Timi la fel. Știe ce face și face bine. Și se și distrează fără să încurce ora și colegele. Cum face oare, ă?
Clara și Aurora lucrează foarte bine. Dar trebuie să stai cu ochii pe ele! Dar oricum sunt mulțumit!
Și de celelalte! ;-)
Cu rezerve însă! Mici, mici, micuțe. Vreau mai mult de la voi, atat. Pentru că puteți! Ne vedem luni. Pa!
Cată!

4 comentarii:

  1. Hei domnule Antrenor, nu mai scrieti nimic despre fete?
    Daca noi ducem lipsa, imi inchipui ele:)
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  2. nu prea au fost cuminti in ultimul timp. asa ca le-am pedepsit

    RăspundețiȘtergere